Опалення, Вентиляція та Кондиціонування

Блог

Категорії

VENTALL – на Aqua Therm 2020

Вентиляційні установки (від 1000 до 30000 м3/год), холодильне обладнання (від 30 кВт до 1 МВт), контроль вологості (осушення і зволоження) - сфера застосування на об'єктах комерційного, промислового і спеціального призначення. Вентиляційне обладнання комплектується відповідно до запиту від замовника або тех. завдання від проектної організації.

Касетні кондиціонери

Якщо для установки в приміщенні потрібен надійний, простий в експлуатації і досить продуктивний кондиціонер, то найкращим рішенням цього завдання буде вибір пристрою касетного типу.

Системи кондиціонування в магазині

Атрибутом кожного сучасного магазину має бути система вентиляції та система кондиціонування. За допомогою цього обладнання створюється не лише комфортна атмосфера для відвідувачів, а й хороші умови для персоналу.

Вентиляція цеху металообробки

Встановлення систем вентиляції в цехах, де проводиться металообробка, має дві основні цілі – це створення сприятливих для людини та виробництва технологічних процесів метеорологічних умов, та видалення з повітря пилу, випарів та інших домішок, які можуть впливати за здоров'я та самопочуття людини.